پاسخ: شایعه برای تخریب گیگابایت: "راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟"؛ چه کسی پشت پرده است؟
نقل قول:
دوست عزیز truthful به نظرم تیم پشتیبانی گیگابایت جواب سوالات شما را به طور کامل دادند. حالا چرا شما اصرار دارید که جواب ها رو نگرفتید نمی دونم. از طرفی دیگه بیایید فرض کنیم که این جا از طرف گیگابایت یه اشتباهی صورت گرفته (که البته هر عقل سلیمی میگه این اشتباه فروشنده بوده) شما و اون دوست عزیز فریدون نباید همچین برند معروفی رو متهم می کردید و با انتشار ویدئو و.... در سراسر وب بقیه مردم رو هم به نخریدن محصولات این برند تشویق می کردید.
همونطور که شهریار عزیز گفتن همه برندها از ایسوس گرفته تا اینتل و بقیه هم ممکنه اشتباهاتی بزرگ تر از این انجام بدن. ولی آیا درسته که کسی بخواد زحمات چند ساله یک برند رو اینطوری به باد بده؟
از نیت شما خبر ندارم ولی اگه روزی مطمئن بشم که اون دوست عزیزمون فریدون با هدف تخریب و بدنام کردن گیگابایت یه همچین کاری رو نکرده، واقعا تعجب می کنم....:wink:
:11():
دوست عزیز من.ممنون که با حترام جواب دادید.این خودش جای بسی امید هستش.اما از اینکه من چرا مطرج کردم ،به نظرم من آزاد باشم که این کار رو کنم.برند مورد نظر هم خیلی راحت بیاد جواب سوالان من رو بده.من اصلا دنبال جوا تخصصی نیستم.نمی دونم چرا احساس می کنن من دانشمند IT هستم.در ضمن عقل سلیم بنده میگه که اشتباه از سمت فروشنده نبوده با حداقل به اندازه کسی که باعث و بانی این کار شده نبوده...در ضمن کسی زحمات هیچکسی رو زیر سوال نبرد.اگر جایی همچین حسی کردید کاملا در اشتباهید.
من از نیت دوستان دیگه خبر ندارم.اما از نیت خودم که روشن شدن حقیقت هستش خبر دارم
پاسخ: شایعه برای تخریب گیگابایت: "راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟"؛ چه کسی پشت پرده است؟
نقل قول:
ای عجب! :1. (27): :1~@$S (4):
تغییرات جزئی در طراحی در طول عمر یک محصول بسیار نرمال است نمی دونم چرا دوستان طوری مانور میدن انگار بقیه برندها از این کارها نمی کنند. دیگه بزرگتر از اپل که نیست که پردازنده دو هسته ای در Apple TV رو بطور ساکت یک هسته ای کرد و مشکلی هم نبود چون کارش رو کماکان در هر طریقی که تست میشه به همون خوبی انجام میده دیگه سایز هیتسینک چیه آخه. البته این رفتار خیلی تازگی نداره به خصوص که در قدیم هم حزب ASUS دست به این کارها زده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله در حقیقت ASUS برندی جهانی است :lol: به خوبی می بینید در تمام جهان یکسان رفتار می کنه و این مایه افتخار است. ادامه این رفتار هم بدتر از کار اولیه است اگه من جای این دوستان بودم دیگه حالا خرابکاری شده و پایان یافته، می رفتم پی کارم و برنمی گشتم دیگه سوتی به اندازه کافی داده شده (در قدیم افرادی که قصد این کارها رو داشتند با دقت تر بودند در هویت مخفی خودشون :دی). البته شاید هم در حزب ASUS تغییر در بروشور باعث میشه تا 2 صبح بوسیله مولتی یوزر پیگیر مسائل باشیم بالاخره دقت اطلاعات اینقدر مهمه برای دوستان و باید بهشون احترام گذاشت :1~@$S::1~@$S (5):
دوست عزیز گیگابایتی!!!!!
شما هم که دقیقا حرف آواژنگ رو می زنید.اما فرق شما اینه که اونها اسم کسی رو نیوردن ولی شما این کار رو کردی.من واقعا نمی دونم این برندی که شما نام بردید واقعا میاد واسه همچین موضوعی خودش رو خراب کنه و انقدر کوچیک شده که بخواد رقیباشو خراب کنه...او لینکی هم که گزاشتید چون من همون اول گفتم انگلیسی بلد یستم پس به طبع چیزی متوجه نشدم.نمی دونم این سوال بسیار ساده چرا باعث شده به جای جواب کسای دیگه و برند های دیگرو متهم کنیم.بهتر جوا بدید.عرض کردم این سیاست نخ نما شده.
اینکه میگی مولتی یوزر ،منظورتو شفاف تر بگو.چون تو این فروم ظاهرا هرکسی درخواست اطلاعات کاربران دیگر و کنه خیلی راحت با هاش اشتراک می زارن.پس بد نیست قبل از تهمت اینکار رو می کردید...
صبح همگی بخیر.
اگه برای شما هم جالب شده بود باید بگیم، کاربر Avenger و BILL-GATES هر دو یک شخص بودند و در قوانین انجمن ذکر شده که ساخت دو کاربر غیر مجاز هست. این هم یک نمونه از سوتی هایی که این عزیزان دادند ( موارد بسیار بیشتر هم هست ) :
هر دو این آی پی ها در یک زمان استفاده شده و مربوط به مبین نت هست ( تازه موارد دیگه ای هم هست که ایشالله به وقتش )
دوستان خوبم، شهر سخت افزار کاملاً به رعایت حریم تمامی شما عزیزان پایبند هست و برای همین هم پسوند ایمیل و در برخی از کاربران آی دی ها هم کمی تغییر داده شده. قطعاً شما با داشتن شماره موبایل 336533 نمیتونید بفهمید که این شماره مربوط به چه شخصی هست چون ناقص هست و اگه قصد نقص حریم کاربران را داشتیم قطعاً ایمیل ها را کامل منتشر می کردیم.
همچنین لازم به توضیح هست که این عزیزان در انجمن شرکت گیگابایت اقدام به ارسال کردند و شرکت گیگابایت برای پیگیری بهتر موضوع مشخصات افراد را میگیره تا بتونه باهاشون تماس بگیره و از اول طرح تا به امروز بیش از 100 نفر از طریق پیغام خصوصی و تاپیک های همینجا مشکلاتشون حل شده. قطعاً اگر این اشخاص هم مثل سایر افرادی که واقعاً قصد انتقاد داشتند، انتقاد میکردند تیم شهر سخت افزار در طرف کاربران حاضر میشد و سعی میکرد مشکلشون را حل کنه اما به صراحت عرض میکنم از کارهای کثیف خودداری کنید چون هیچ حمایتی از طرف هیچ شخصی در مجموعه شهر سخت افزار نخواهید شد.
ما بارها شده مشکلات کاربران پیگیری کردیم، تماس گرفتیم و ... . مواردی بوده که حتی ناراضی بوده و ما با احترام کامل به پای صحبت هاشون نشستیم تا گفته بشه اما این جوسازی های بچه گانه جدای از هر بحث معمولی هست و دقیقاً هدف از e-Support هم پاسخگویی به کاربران و جلوگیری از جوسازی های سازمان یافته شده است.
پس همون طوری که در بالا مشاهده کردید هیچ اتهامی را ما به دلیل در شهر سخت افزار به کسی نمیزنیم و مطمئن باشید مدارک بسیار بسیار زیادی توسط تیم گیگابایت قبل از ارسال و متهم کردن چنین پست هایی از بازار و اینترنت جمع شده.
اما به راستی، چه کسی پشت پرده این جوسازی هست؟ چرا هر کسی مخالف این دوستان صحبت میکنه متهم میشه به گیگابایتی بودن ؟
واقعاً آدم شک می کنه به این جو سازی های بی پایه و اساس
جالب اینجاست که با توجه به پاسخ های کامل و جامعی که دوستان به این افراد دادند باز هم اصرار دارند که برند گیگابایت رو زیر سوال ببرند.
یاد یکی از دیالوگ های فیلم هزاردستان افتادم که استاد می گوید: «آدمی که خواب است را میشود بیدار کرد ولی کسی که خودش را به خواب زده هیچ وقت نمیتوان بیدار کرد».
واقعاً برای این افراد متاسفم
عجب دیشب شک کرده بودم که BILL-GATES یه ریگی به کفشش هست. چون اول در کمال خونسردی گفت که من اینجا طرف هیچکی نیستم. ولی بعد کم کم جانبداریش رو شروع کرد....
به این میگن از آب گل آلود ماهی گرفتن.....:1. (29):
نقل قول:
سلام صبح بخیر.دوست عزیز الان برام دیگه یقین شد که شما از یک جایی داری خط می گیری.اما یکم حرفه ای تر باش.لطفا عکس این دو مادر بورد رو بزار تا همه ببینن.آدم باید چشماش خیلی ضعیف باشه که رو جعبرو نتونه بخونه که یک کلمه مثل R2 به اون بزرگی چاپ کردن...لطفا پای کسی رو اینجا وسط نکش و اگر وسط میکشی پس دقت کن...
ظهرتون بخیر دوست عزیز
به نکته جالبی اشاره فرمودین چون من هم منتظر همین نکته شما بودم شما به باکس ایسوس دقت کردین اما به باکس گیگابایت خیر
اگه دقت کنی نسخه ای که در بروشور هست عکس هیت سینکش روی باکس هست
ولی نسخه جدیدتر حذف شده
من از کسی خط نمیگیرم من میگم مراقب باشید فروشنده ها همونی رو که میخواهین بهتون بدن قطعه رو چک کنید
تا به مشکل نخورید:11():
گنه كرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری
فروشنده مقصره ...گیگابایت خراب میشه!!!
متاسفانه مشکل ما ایرانی ها همینه!!!
نقل قول:
گیریم که aveger با bilgates یکی بوده! مگه اینا جفتشون چه حرفی زده بودن؟ برید کل حرفاشونو بخونین.... به جای کاراگاه بازی برید مشکل رو حل کنین.. بای شهر کاراگاهان ست افزار، امروز کلی خندیدم
ATP و نام کاربری کم نیارید یک وقت خدای ناکرده !! پشت سر هم عین دستگاه کپی با سرعت فراصوت یوزر می سازید !!!! :1. (37):
دوستان اگه این پست شهریار جان رو بخونن متوجه میشن که کاملا به استارتر عزیز توضیحات کامل رو ارائه کردن
و این 2 حالت دیگه برای تاپیک ایجاد میکنه
یا این بحث ها از سره تعصبه
یا از سره جو سازیه
با تشکر از شهریر جان عزیز:great:
با سلام خدمت همه دوستان . من نه با برند گیگا نه حال میکنم نه توی این بحث بودم از اول . فقط یک چیزی برای من جالب بود که چرا سایت بخواد از برند خاصی حمایت کنه یا برندی رو خراب کنه . اگر این بحث بین خود کاربران بود و مسیولین وارد موضوع نمیشدند فکر میکنم خیلی بیشتر شان این سایت حفظ
میشد . برای من کاربر واقعا عجیبه که چرا از گیگا بایت افرادی دارند حمایت میکنند . کاری ندارم که حرفه این دوسته عزیز حق هستش یا نه . که تا حدودی هم حرفش درسته . ولی جانب داری ها از گیگا بابت چیه نمیدونم . لابد به یک عده ای منافعی میرسه. این برای سایتی که خوش مرجع به حساب میاد خیلی بده . فقط از این موضوع خیلی ناراحت شدم من و توقع نداشتم . درسته چندین ساله من عضوم ولی فعالیتی ندارم زیاد چون بیشتر میخونم . ولی اصلا توقع حمایت نداشتم از برندی . الان اگر منم جز مافیای ضد گیگا شدم بگید بدونم . چون خیلی خیلی خوشحال میشم از این موضوع . و جالبیش مطرح کردن این موضوع توی سایت اصلی بود . البته عذر خواهی هم میکنم در صورتی که. نکنه واقعا این سایت وابسته به اواژنگ هستش و من بیخبرم ( این فول واقعا گوشش بازه . سایت خودشو خراب کرد با این کار)